Sista chansen att vara med och tävla!

Nu kommer sista påminnelsen om den lilla tävlingen som pågår här just nu – den avslutas redan i morgon, och det handlar om ost, ost och åter ost! Priset är en underbart liten fin receptbok med olika rätter som innehåller ost, utgiven av Boxholms ost. Recepten i ”Mer smak av ost” är skapade av kocken Emma Erlandsson, som bland annat vunnit SM för kockelever 2009.

Mer smak av ost från Boxholms ost. Tävling hos Arga Klara, vinn receptbok.

För att vara med och tävla måste du ha ett konto på Facebook. Klicka här för att gilla Boxholms ost på Facebook, och maila sedan svaret på frågan nedan till mig på adressen klara@argaklara.com.

[important]Nämn en av de kryddor som finns i Boxholms kryddost.[/important]

För er som inte vet på rak arm så hittar du svaret på Boxholms Osts hemsida. Som sagt, sista dagen för att vara med i tävlingen är i morgon, så skynda på! Vinnaren hinner få boken före jul, och det kanske kan bli en fin julklapp till någon som gillar matlagning, om du inte själv gör det? Vill dessutom passa på att tipsa om att en ny tävling tar vid när den här slutar – även den är på samma tema men med ett annat pris… Lycka till!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/sista-chansen-att-vara-med-och-tavla/

2 kommentarer

    • Tofflandecember 9, 2013 kl. 20:07
    • Svara

    Jag älskar ost och bland annat Boxholmsost, men jag har ju inget Fejan-konto BLAND ANNAT pga att jag är stalkad. Den som vinner boken gör ett fynd!!!

    1. Ja, det är en riktigt fin liten bok! Men efter den här tävlingen startar en ny, med ett annat fint ostrelaterat pris… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.