Veckans plus, vecka 48

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan går veckans plus till något inte helt otippat. Vännen E, som inte bara kom och hälsade på, utan verkligen förgyllde hela tråkiga november med sin närvaro under en kort helg. Nu har det visserligen hunnit bli december, men ett bättre avslut av november hade det inte kunnat bli. R fotograferade oss under lite roliga förhållanden, och det blev en väldigt rolig bild av oss tillsammans som jag så gärna vill visa, men jag blev först strängeligen förbjuden att lägga upp den här eller ens i närheten av internet eller någon slags massmedia.

Synd, men jag respekterar alltid om folk vill eller inte vill vara med på bild här. Han var oerhört tydlig med att den absolut inte fick kopplas ihop med honom, så döm om min förvåning när jag fick ett SMS när han kommit hem: ”Om du vill får du lägga ut ansiktsmaskbilden på bloggen.” Så här är den -ansiktsmaskbilden föreställande mig och allra bästa E.

Arga Klara och E med ansiktsmask. Veckans plus!

Haha! Väldigt suddig, men fantastiskt rolig! Ett fint minne av en fin helg som helt klart får veckans plus. Jag är inte så liten som jag ser ut – det är E som är så lite extra lång och ståtlig. Jag mäter 175 centimeter över havet, men när jag har hans skor på mig ser jag ut som en clown. På honom ser de helt naturliga ut… Tack E och alla andra som gjorde helgen riktigt bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/12/veckans-plus-vecka-48/

4 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Nitizdecember 1, 2013 kl. 20:30
  • Svara

  Härligt med riktiga vänner, då behöver man inte göra nå speciellt och det blir speciellt ändå!

  1. Precis så är det! 🙂

  • Tofflandecember 2, 2013 kl. 19:21
  • Svara

  Ha ha ha, underbar bild! 😛

  1. Jag gillar den verkligen! 🙂

  • Ingenting-dag -december 3, 2013 kl. 09:51

  […] ju inställd eftersom läkaren var sjuk, men de ringde aptidigt på morgonen efter en jobbdag och bästa E anlände ganska sent på kvällen, så jag var inte vid mina sinnens fulla bruk. Inte så många av […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.