Arbetspass och flytt

Ahh, så skönt att ha så mycket mellanrum mellan mina arbetspass! Det fungerar faktiskt alldeles utmärkt att jobba 25% om jag kan dela upp det på två dagar i veckan, och det är minst två dagar mellan tillfällena. Visst, jag är tvärdöd efteråt, och hela dagen efter ett arbetspass går åt till att vila och bekämpa smärtan, men det fungerar. När jag inte har något annat inbokat på regelbunden basis så är det helt okej – så länge jag inte blir sämre i alla fall.

I dag är det sista dagen kontoret håller till vid DN-skrapan, och nu i helgen ska allt flyttas. Jag har packat ihop mina pärmar och dokument, gjorde det efter mitt sista arbetspass där i går, men jag fick be någon dra ur lite sladdar till diverse saker och märka upp det jag inte kom åt. Sen ska det finnas på plats när jag kommer till jobbet på det nya stället på måndag. I wonder. Det kommer säkert funka, även om alla är lite oroliga över om allt hamnar på rätt plats.

All givarservice är stängd på måndag när jag jobbar också, så jag har gott om tid att försöka hitta sakerna mina volontärer använder, och kanske mitt eget skrivbord också. Det kommer bli superbra, nytt och fräscht, ljust och stort. I dag behöver jag bara vila, eftersom jag är lite extra död efter Färdtjänsts haveri i går, men med lite tur är jag på benen i morgon igen. Kommer egentligen inte att sakna det där gamla kontoret något alls, det kan bara bli bättre.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/arbetspass-och-flytt/

2 kommentarer

    • Elin Nilssonjanuari 17, 2014 kl. 12:18
    • Svara

    Tycker att ni alla ska läsa Olof Röhlanders blogg på https://www.upphopp.se Olof är mental tränare, föreläsare och enligt mig Sveriges bästa talare. Så klicka in för inspiration i vardagen och ett tillskott av mental styrka!

    1. Mental styrka och inspiration lider jag ingen brist på, snarare en frisk kropp. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.