Halsband med zebraränder!

I går kom UPS och knackade på dörren med ett paket till mig! Det var den andra delen av min beställning från Zazzle som kom fram, och det var ett halsband med hänge. Zebrarandigt, såklart. Jag tyckte i alla fall att det var riktigt snyggt, och det kommer att passa till det mesta.

Halsband med zebraränder. En symbol för Ehlers-Danlos syndrom.

Till och med älskaren R tyckte att det var fint, och han har sällan något positivt att säga om smycken! Eller jo, att de är i vägen, att de är onödiga eller att de inte fyller någon funktion, men det skiter jag fullständigt i. Om jag inte missminner mig hade han minsann ett halsband på sig den första gången vi träffades i vuxen ålder, något slags handgjort hänge i en läderrem som han köpt i Indonesien.

Smaken är ju som baken (inte fet eller sladdrig, kanske lite stor), men det här var en bra investering. Kommer att använda mitt halsband ofta och mycket, och jag är väldigt glad över det. En finfin julklapp till mig själv, som dessutom har ett symboliskt värde. Jag föreställer mig knappt att någon ska veta vad det handlar om (EDS), men så länge det är snyggt att se på så spelar det ingen roll!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/halsband-med-zebrarander/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.