Systerdotter och översovning

I dag blir det fullt upp! Det kommer en liten femårig systerdotter med tillhörande mamma på besök, och så ska de sova över här för första gången. De har ju sovit över hos oss på lantstället tidigare, så det blir nog bara roligt och inte ett dugg läskigt. För dem, i alla fall… Nä, det ska bli riktigt kul. Hon började packa sin väska med allt hon ville ha med sig redan förra helgen, så jag skulle tro att hon är peppad.

Vi har flera saker på agendan, allt från att mata katterna (eller egentligen allt som har med katterna att göra) till att gå till affären och välja några bitar lördagsgodis, pyssla och så självklart leka. Förmodligen en hel del annat också, och sen ska det upprepas i oändlighet eller tills vi somnar. Det blir full rulle hela helgen, för min systerdotter har betydligt mer energi än vad jag själv har! Som tur är finns det avlastning om det skulle behövas.

Nu ska jag bälja i mig lite kaffe och ladda upp med lite piller, städa av köksbordet så att det blir ett utmärkt pysselbord, och så kommer de innan lunch. Det har efterfrågats ärtsoppa till lunch (!), och det var ju väldigt enkelt att bara handla en tub färdig sådan. Måste spara på krafterna i dag! På återseende, säkert en tröttare jag då. Ärtsoppa. Systerdotter på besök har önskat det till lunch.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/systerdotter-och-oversovning/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • nitiz.blogg.sejanuari 5, 2014 kl. 16:07
  • Svara

  Hur gick det med systerdottern? Jag antar att ni hade trevligt. Vem somna först du eller hon?? 😉 Eller katterna så klart..

  1. Haha, hon slocknade (och vaknade!) först! Vi hade väldigt trevligt, jag har precis vaknat från en lång tupplur så det kommer en uppdatering om helgen om en liten stund! 🙂 Katterna sover stenhårt nu!

  • nitiz.blogg.sejanuari 5, 2014 kl. 23:36
  • Svara

  Bra! Ni verkar haft det toppen! ..och katterna me 😉

  1. Japp! Alla somnade gott när de åkt 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.