Vill du köpa en EDS-pin?

Jag fick ett par förfrågningar om det går att få köpa en EDS-pin för att skapa lite medvetande kring Ehlers-Danlos syndrom (likt rosa bandet för bröstcancer), så jag tänkte beställa lite fler. De fraktas från USA, som om det är någon som vill ha en går det alldeles utmärkt att kontakta mig på klara@argaklara.com och så skickar jag en till självkostnadspris – 50 kronor. Själva pinen kostar 30 kronor, och 20 kronor täcker jiffykuvert, porto och frakten från USA om jag beställer fler än en åt gången.

EDS pin, I wear stripes for someone special. EDS awareness, Ehlers-Danlos syndrom. Vill du köpa en EDS-pin så förmedlar jag det!

Jag hatar att pracka på folk saker som de kanske inte vill ha, men eftersom de som fick pins i julklapp faktiskt blev glada och ville bära sina, så det kändes väldigt bra. Alla känner ju till Rosa Bandet och liknande band, men att EDS-bandet har ett zebrarandigt mönster är det få som vet. Och eftersom det är en sån liten del av befolkningen, även bland läkare och sjukvårdspersonal, som känner till sjukdomen så tycker jag att det är viktigare att bära en sån här än ett rosa band. Det går knappt att öka medvetenheten för det mer, men på det här området finns det en väldigt stor potentiell förbättringsmöjliget.

Så vill du köpa en EDS-pin som är riktigt snygg, 5 x 5 centimeter stor med texten ”I wear stripes for someone special, EDS Awareness”, hör bara av er till mig via mail så förmedlar jag en pin till dig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/vill-du-kopa-en-eds-pin/

2 kommentarer

    • Mariejanuari 30, 2017 kl. 09:43
    • Svara

    Säljer du EDS band?

    1. Nej, tyvärr inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.