En sån där morgon…

Ni vet en sån där morgon när allt blir lite fel för att man har tusen saker i huvudet? Precis en sån morgon var det i går. Min morgonrutin de dagar jag inte har något inplanerat brukar vara ungefär densamma, men i går var jag så himla distraherad av allt annat som händer runtomkring mig för tillfället. Klädde på mig, satte igång kaffebryggaren som vanligt, och käkade lite frukt. Sen satte jag på datorn.

Stannade till där en stund för att skriva om Finest Awards, för jag blev så himla glad över att vara en av finalisterna, sen kom jag på att kaffet var klart. Hällde upp lite mjölk i en mugg, och det är något skumt med kylskåpet, för det är alldeles för kallt – även om man har det på högsta möjliga temperatur. Saker fryser till is ibland. Mer om det en annan gång, men det innebar i alla fall att kaffet inte skulle bli varmt nog om jag inte värmde mjölken lite först. Sagt och gjort. Sedan måste jag ha tänkt på något annat en stund, för det gick inte så bra.

Kaffekopp i micron och mjölk som kokat över. En sån där morgon...

Översvämning i micron och stank av kokande mjölk i hela köket. Vidrigt. Till och med bilden blev suddig, men det reflekterade väl hur jag själv kände mig, ha! Hade inte mycket mjölk i muggen, men det är lustigt hur mycket mjölk kan expandera så fort man vänder ryggen till! Ja, en sån morgon var det. Det händer ofta såna saker för mig, innan jag kommit igång. Saker försvinner, glöms bort och kokar över. Kan vi inte bara hoppa över de första timmarna varje morgon!?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/en-san-dar-morgon/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Åkefebruari 16, 2014 kl. 12:13
  • Svara

  just en sån HÄR morgon kan det vara klokt att komma ihåg gamla talesätt som tex ,, Vatten kokar vid 100* – mjölk som fort man vänder ryggen till ,,,

  det jobbigaste när man börjar summera sånt här är att det inte än några hemligheter utan att kunskapen om dom FINNS och man känner ju till dom bara man kommer i balans och får allt på rätt plats

  1. Haha, ja! Lustigt det där, ibland så kopplar inte hjärnan ihop att den höll på med en sak, utan går helt vidare till något annat som om det första inte ens existerade! 🙂 Det blev som tur var ingen stor pöl eftersom muggen inte var fylld med mjölk! 🙂

  • tatianafebruari 16, 2014 kl. 21:20
  • Svara

  Det har hänt några gånger att jag värmt käket två ggr efter varandra 🙁

  1. Haha, jag också! Sånt man borde komma ihåg, men icke. Det är som bortblåst! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.