Thaimassage och suspekta salonger

Det finns ett väldigt suspekt thaimassageställe i närheten av där jag bor. Eller vänta, låt mig omformulera mig: Det finns en jävla massa suspekta thaimassageställen i Stockholm, och ett av dem ligger i närheten av min lägenhet. I fredags kväll när jag och R åkte till stan gick vi förbi det vid halvsex på kvällen, och då var det öppet. Kanske inget konstigt med det, men jag har ändå bott här i drygt tre år, och det var första gången jag har sett att det har varit öppet.

Det stod en skylt på dörren som talade om att det var öppet, tillsammans med ett telefonnummer, men det var väldigt mörkt där inne – i alla fall det lilla man såg genom fönstren. När vi åkte hem senare på kvällen var det givetvis (?) stängt, men det var inte bara stängt. Det var jätte stängt.

Thaimassage. Jätte stängt. Särskrivna skyltar.

Ehh, va? Ok… Det är ju ingen hemlighet att en extremt hög andel av thaimassagesalongerna i stan är bordeller, eller fifflar med svart arbetskraft och skattefusk. När Skatteverket år 2012 granskade 100 salonger fick i princip alla någon slags anmärkning. Och något år innan det blev en reporter med dold kamera erbjuden sexuella tjänster på åtta av tio salonger.

Sånt här får mig att totalt bojkotta thaimassagesalonger, även om riktig thaimassage är skönt och bra så är konceptet ingenting jag stödjer. Inte en chans, så länge det fifflas så jävla mycket. Just det här ”jätte stängda” stället där jag bor är garanterat inte av bra kvalitet (de sexuella tjänsterna kan jag dock inte säga något om) – det ligger i en riktigt sunkig garagelokal bakom kvarterskrogen. Jag hoppas att det förblir jätte stängt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/thaimassage-och-suspekta-salonger/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mariafebruari 16, 2014 kl. 17:08
  • Svara

  Hittade din blogg idag, känner igen mig, lever själv med svår reumatism, så har också en vardag med värk och trötthet, vissa perioder är riktigt dåliga, lite kan vara en riktig kamp, men det trots så kan det vara underbart!!!!

  Tjing!

  1. Ja, man lär sig ta vara på det som är viktigt! 🙂

  • Petterfebruari 17, 2014 kl. 11:11
  • Svara

  Visst är det även fantastiskt att det tydligen INTE finns något som helst sätt att jämna dessa ställen med marken. Skatteverket gör razzior och det finns en massa indikationer att det säljs sex men ändå finns det INGENTING man kan göra för att stoppa det.

  Fildelar man senaste Beck-filmen på Internet…. Ja då jävlar finns det sätt att stänga ner verksamheten och utdöma kännbara straff. Sånt är allvarlig men trafficking och sexhandel bedöms som en cykelstöld. Jösses……

  1. Haha, ja! Har lite svårt för att folk överlag tycker att det är okej att såna här ställen finns, och till och med sponsrar dem för vanlig massage…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.