Förkylning och virus

Fy fasen, jag tror att jag håller på att bli sjuk igen. Eller så blev jag aldrig helt frisk från den förkylning jag hade för bara två veckor sedan, och så blev dagarna på lantstället droppen som fick bägaren att rinna över (igen). Lite för kallt och fuktigt och så var jag alldeles för trött på grund av dålig sömn och resorna, och kanske det hade med saken att göra. Inte vädret förstås (förkylning orsakas självklart inte att det är kallt eller fuktigt, men en del av de 200 virus som orsakar förkylning trivs bättre i den miljön), men sömnbrist kan vara en av orsakerna till att man utvecklar infektionen.

Om man tänker på att en vuxen människa i genomsnitt drabbas av någon slags förkylning 2-3 gånger om året, så borde jag vara färdig efter den här då. Vilken tur, eftersom det bara är februari. Om det är samma skit som för två veckor sedan får jag väl stå ut med ett par till… För tio år sedan var jag förkyld om inte varje, så i alla fall varannan månad, men nuförtiden håller jag mig faktiskt till ett par tre stycken om året. Tack och lov.

Det är så jäkla irriterande med en helt vanlig förkylning. Nu är jag ju ledig från jobb ett par dagar, så jag smittar ingen annan än älskaren R. Han åkte aldrig på det jag hade sist, så med lite tur klarar han sig igen. När man redan har svårt att sova för att man har ont i stort sett överallt är det inte så kul att få ytterligare en anledning att sova dåligt, så jag hoppas verkligen att näsan inte fylls av någon slags jävla cement som inte går att snyta ut. Fräscht va? Nä, men läs inte då. Jag är sur. Jag har skrivit på den där jävla överklagan hela eftermiddagen och fått ihop 2065 ord samt 228 gram dokument att bifoga. Fyfan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/forkylning-och-virus/

2 kommentarer

1 ping

  1. Uff, stackars dig! Av min helgåkomma för ett tag sen blev intet, tack och lov. Det är bra länge sen jag var förkyld. År sen, alltså.

    Hoppas det går bra med din överklagan, men jag förstår om du är sur…

    1. Vad skönt, hoppas att det förblir så! Tack, det går framåt i alla fall… 🙂

  1. […] 2-3 gånger om året så borde jag ha mitt på det torra nu. Men det sa jag visserligen för en månad sedan också… Nej, det känns inte ok. Jag har sällan varit sjuk de senaste åren, så jag […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: