Pulled pork och relax

Det blev en skön dag i går – med ett undantag! Jag gick ner till centrum för att möta M, och vad hände efter att jag gått tio steg i snön? Jo, min fot gled åt sidan på det glashala och ojämna underlaget, och jag föll. Det är ingen idé att försöka rätta upp fallet när jag väl har halkat till, för det gör nästan mer ont att sträcka till ryggen. Det är bara att ramla till marken som en fura, och försöka landa mjukt. Det gjorde jag inte, utan landade på vänster arm. Den gör jävligt ont i dag… Nåväl, vi handlade pulled pork och lite godsaker, och gick försiktigt hem.

Det blev en riktigt slapp och skön dag! Fick hjälp med att tona håret – superbra eftersom det gör ont att ha armarna över huvudet, särskilt efter fallet – och så kollade vi lite inredningsdetaljer till Ms lägenhet. Hängde i soffan och babblade, relaxade, och käkade alltså den där färdiglagade varianten av pulled pork till middag. Jävligt gott. Gjorde det så enkelt som möjligt, med grönsaker, tortillabröd och lite sås, och blev sjukt mätta.

Pulled pork

Som tur var hade vi både chips och godis till efterrätt, så vi led inte av någon slags nöd. Förutom min värkande arm, och diverse andra krämpor. Kollade in en av mina favoritfilmer, ”Fear and Loathing in Las Vegas”, en helt sjuk rulle som alltid piggar upp. Helt min typ av film, och det var verkligen en bra kväll!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/pulled-pork-och-relax/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanfebruari 2, 2014 kl. 13:02
  • Svara

  Men du! Hur är det med armen idag????

  /Orolig Toffla

  1. Illa! 🙁 Och benet och ryggen! Jävla skitsnö.

  • Tatianafebruari 3, 2014 kl. 09:06
  • Svara

  Kram kram

  1. Kram snygging!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.