Trasig men inte ensam

Jag var tvungen att överväga länge och väl huruvida jag skulle pallra mig till jobbet eller inte i dag – jag är trasig, och har så ont efter fallet i lördags. Och det vill inte säga lite, eftersom jag tidigare en gång inte ens märkt att jag hade en fraktur på korsbenet, och att jag har kroniskt ryggskott. Men, jag åker dit nu i alla fall. Behöver inte gå så mycket, och jag tänker inte stanna längre än jag precis måste för att hinna klart det viktigaste.

Älskaren R kom hem i går kväll, äntligen. Vi pratade om allt som hänt under veckan, och käkade lite rester från gårdagens middag. Han hade en jävla massa packning med sig som han packade upp och spred runt i hela lägenheten. Så skönt att han är hemma!

I dag skulle han bara åka till jobbet en stund, eftersom han har jobbat 12 timmar om dagen sedan förra måndagen, så han kanske redan är hemma när jag kommer hem. Det vore skönt, för jag är verkligen trasig i dag.

Vi har i alla fall mat hemma, så han kan fixa något enkelt till middag. Jag hamnar nog i sängen eller liggandes i soffan så fort jag kommer hem. Om det inte blir ännu värre, det vill säga…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/trasig-men-inte-ensam/

2 kommentarer

    • Piafiafebruari 3, 2014 kl. 15:03
    • Svara

    Jäkla skitvinter! Det blev en tripp till akuten för mig imorse, halkade pladask i en vattenpöl med is i mörkret. Sträckt lårmuskel och kryckor… Dubbelaj!!!

    1. Fy fan! Snart drar jag till spanska solkusten för gott! 👿

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.