Citronyoghurt

Förr i tiden (jag är inte supergammal, men det är väl några år sedan) fanns det citronyoghurt på burk. Den yoghurten var ljuvlig. Vad jag vet har den aldrig funnits i literförpackningar, utan bara i små, svindyra plastburkar. Det har aldrig funnits en yoghurt som varit lika god som Arlas citronyoghurt, och många jag har pratat med tycker precis likadant.

Ingen förstår varför den aldrig har funnits i stora paket, och ingen förstår varför det inte går att få tag på längre. Alla tycker att det är den godaste yoghurten som någonsin har funnits! Förra veckan när jag följde med och handlade så hade de någon tillfällig smak – citron och maräng, som i en paj. Ehh… Varför inte skippa marängen och pajen och bara hålla sig till det goda? Jag var ju självklart tvungen att prova ändå, eftersom det fanns en liten chans att den faktiskt skulle vara god.

Citron

Jag trodde inte att den skulle vara det, och den var inte det heller. Skönt att jag inte blev så besviken, då… Den var alldeles för söt (varför vill man att yoghurt ska smaka maräng?!) och inte alls citronig. Man vill ju liksom ha den där härliga skarpa citronsmaken, och inte någon slabbig söt jävla maräng. Nej, tummen ner för den här yoghurten. Jag vill ha riktig citronyoghurt, i en stor förpackning!!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/citronyoghurt/

2 kommentarer

    • Micaelamars 31, 2014 kl. 13:02
    • Svara

    Håller med dig! Citronyoghurten i plastburk var godomlig! Jag letar lite hela tiden efter den varje gång jag är i affären xD hahah!

    Förstår inte varför dom tog bort den, supergod ju 🙁 finns en som heter Perle de Lait.. fyra små burkar.. dom är faktiskt goda, men dyra >_<

    1. Samma här, haha! Tänk OM den finns… Ska kolla in den där sorten, någon gång ibland kan det ju faktiskt vara värt det! Tack för tipset 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.