En aning för mycket

Fasen, det är mycket den här veckan. Varenda dag, faktiskt. Måndag och torsdag jobb, tisdag fika och shopping (fika och skvaller är faktiskt livsnödvändigt för en dräglig vardag), på fredag ett möte, och i dag är det två sorters vård på schemat. Först ska jag till en sjukgymnast på ett sjukhus, och jag är faktiskt inte alls helt säker på varför min usla husläkare skickade en remiss dit. Förhoppningsvis ska det väl gå att få någon slags hjälpmedel eller något genom henne – jag har faktiskt ingen aning. Bassängträning i varmvatten finns i alla fall inte där.

Sen blir det paus ett par timmar, och därefter ska jag till tandläkaren för att ta bort en gammal bit av en tandställning som sitter som en skena på insidan av tänderna. Det blir skönt att bli av med den, för det är så jäkla svårt att hålla rent mellan och bakom den.

Ska passa på och fråga om den där lagningen de gjorde för ett par veckor sedan också. Innan de borrade sönder mig och fyllde det lilla hålet, hade jag absolut ingen aning om att det fanns ett hål där. Ingen tandvärk, inga ilningar, ingenting. Men nu gör det ont när jag använder tanden för att tugga, och det känns ju inte helt normal att det ska göra ont efter att man har lagat ett hål, men inte innan.

Tandläkare

Nåväl. Ska försöka hitta någonstans att vila de där två timmarna mellan besöken, för det är ingen idé att jag åker hem. Det blir bara jobbigt. Jobbigare. En aning för mycket den här veckan. Nästa vecka blir lugnare, men det känns ändå som om hela mars är uppbokat med tusen sorters vårdrelaterat skit. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/en-aning-mycket/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.