Mjölkchoklad med luftbubblor

När jag fick fart på älskaren R i lördags kväll med rensningen, så tog vi en paus och åkte för att handla några flyttkartonger (eftersom han gett bort mina). Eftersom det var lördag, jag hade akut ryggskott och det var ganska synd om mig, så passade jag såklart på att köpa lite choklad också. Det var så himla länge sen jag åt det, och till min stora lycka hittade jag de här – mjölkchoklad med luftbubblor! Dessutom årets första jordgubbar för bara tio spänn!

Mjölkchoklad med luftbubblor, bubblig mjölkchoklad och jordgubbar

Den är så himla god! Nu kallas den visst ”Bubblig Mjölkchoklad”, men det är samma sak. Kommer ihåg att det fanns mjölkchoklad med luftbubblor för en himla massa år sedan, men sen försvann den. Den kanske har funnits på sina håll här och var hela tiden, men inte i någon butik där jag har handlat i alla fall. Dessutom såg förpackningen lite upphottad ut, så det kanske är en nylansering av den igen.

Mjölkchoklad med luftbubblor smakar precis som vanlig mjölkchoklad, men den är inte så kompakt. Det hörs liksom på namnet. Det har ett mycket högre kilopris än vanlig choklad, eftersom man naturligtvis får betala för luften också, men det är det fan värt när man har så ont att man knappt kan gå. Hade jag haft kvar veckans plus hade det gått till mjölkchoklad med luftbubblor, för så bra är den.

Förresten, det var någon reklam på TV om att Marabou gav bort ett helt chokladlager till familjen som bor högst norrut i Sverige, för att de hade så långt till en kiosk. Men de hade ju valt att bo där…? Gör en promo med mig i stället. Fokusera på folk med sällsynta sjukdomar, som älskar choklad och inte kan gå och handla den själv. Tack!?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/mjolkchoklad-med-luftbubblor/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Pettermars 17, 2014 kl. 10:38
  • Svara

  Jag har valt att bo i Karlshamn så jag tycker att någon bajspåsetillverkare kan skänka mig ett lager påsar som jag kan dela ut till alla jävla hundägare som verkar anse att just deras jävla hundar får skita på trottoaren utanför mitt.

  P.S För jäkligt många år sedan fanns det en liknande choklad som hette ”BROS”(?). Den var insvept i klassisk metallfolie med en pappershylsa. Den var luftig och bubblig. D.S

  1. Haha! Det tycker jag låter bra! Bros låter bekant, måste googla på det i kväll!

    • jpjanuari 26, 2015 kl. 18:47
    • Svara

    Jag letar med efter Bros den var sjukt god ’)

    1. Jag har inte hittat någon sådan ännu, men det måste väl finnas någonstans…? 🙂

  • Bettanjanuari 2, 2021 kl. 13:18
  • Svara

  Bros var från Holland tror jag. Har för mig att fabrikatet var van Houten. Saknar verkligen den chokladbiten.

  1. Jag kommer inte alls ihåg hur den smakade (om jag ens har ätit den), men jag håller fortfarande ögonen öppna!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.