Veckans minus, vecka 11

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan har ju varit fyllt med både extremt roligt och väldigt dåligt. Och jag kan faktiskt inte låta bli att ge veckans minus till något annat än de bloggare, dokusåpadeltagare och andra ”kändisar” (eller snarare folk som strävar efter att vara det) eller bara de med stora egon som var på Finest Awards i onsdags. Jag mötte så många av dem som tyckte att det var helt okej att både knuffa, stöta in i, tränga sig förbi fler än en gång, och som helt saknade respekt för någon som har ont, är sjuk eller skadad. Jag kan räkna upp så många som betedde sig som riktiga svin. Visst, jag fattar om folk tappar omdömet om de är fulla, men på ett städat mingel klockan sju? Njaaa.

Finest awards och duo Raw. Veckans minus går till alla respektlösa kändis-wannabes som inte ser längre än dit ögonfransarna slutar.

Det är fan inte okej på något sätt. Finest.se var superproffsiga och hade satt ihop ett riktigt bra event, men många av de inbjudna verkade inte vara äldre eller mer mogna än barn på lågstadiet. Inte bara är det ohyfsat, det visar på en enorm brist på empati och respekt. Man kommer garanterat längre i livet om man ser längre än dit ögonfransarna slutar, jag lovar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/veckans-minus-vecka-11/

2 kommentarer

    • Farsanmars 17, 2014 kl. 17:01
    • Svara

    Då måste man kanske köpa längre ögonfransar?

    1. Det kan vara lösningen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.