Allt är taggigt!

Allting är taggigt här. Jag antar att Rhodos är en vulkanö från början, för det är sten och åter sten överallt. Det finns knappt någon jord, så de växter som finns naturligt är små buskar eller ett taggigt snår här och där. Allting liksom består av vassa saker, eller saker som knappt behöver något vatten. Till och med blommorna är vassa!

Taggigt! Blomma med taggar, Rhodos.Det finns inga naturliga gräsmattor här, men hotellet har anlagt några gräsområden mellan stranden och poolen. Det går inte att gå på gräsmattan barfota, för till och med gräset är för taggigt! De har väl valt det tjockaste och mest tåliga, antar jag. När det kommer regn verkar det komma tre droppar, och så dunstar de på fem minuter.

Det finns många fina ställen som är anlagda och kräver mängder med underhåll, men de områden på ön som är orörda, där naturen får ha sin gång, är ganska tråkiga att se på. En karg, torr och stenig yta. Vore det inte för kullarna och de små bergiga topparna – som är oerhört vackra – vore det en rätt trist miljö. Taggigt var ordet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/allt-ar-taggigt/

2 kommentarer

    • Pettermaj 1, 2014 kl. 12:15
    • Svara

    Taggigt? Då måste du vara i gott sällskap. 😀

    1. Jajamen :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.