Valborg på Rhodos

Jaha, i dag är det Valborg…! I Sverige firas det med grillade igelkottar och andra djür som eldas upp i buskar och högar. Vi har ingenting att elda upp, men det står en flaska vin i hotellrummet som det bjuppades på när vi kom, så den måste vi ju dricka upp. Och varför inte göra det på Valborg då? Ja, vi får se.

Eftersom det är lågsäsong så bjuder varken hotellet eller området på något särskilt roligt att göra. Det finns faktiskt inget som är särskilt upphetsande, för en sportbar räknas inte till upphetsande, oavsett hur billiga och goda drinkar de än må ha. Det enda som verkar lite spännande, och som jag överväger att prova, är ett fiskspa som ligger på huvudgatan. Man sitter med fötterna i en liten vattentank där det simmar hungriga små fiskar som äter upp döda fötter, typ. Det har varit stängt på kvällarna när jag har gått förbi, men någon dag ska jag nog kika in tidigare.

Det är förresten knappt några svenskar här heller, så hela grejen med Valborg lär ju inte riktigt existera. Bränna ett litet bål, bli lite full, somna dreglandes. Tja, varför inte? Det finns verkligen inget annat att göra på kvällarna, så allt som är en idé är en bra idé. Vad händer hemma i kalla Sverige på Valborg hos dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/valborg-pa-rhodos/

2 kommentarer

    • Farsanmaj 1, 2014 kl. 18:31
    • Svara

    Bra kväll med regn tycker både polisen och brandkåren. Vaknade i morse med snö på marken.

    1. Men vad härligt att jag inte är hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.