Kallt, varmt och reparationer

I går blev det bad i havet (kallt), i poolen (kallt) och väldigt mycket sol (varmt just då men kallt efteråt) på förmiddagen. Fick sällskap i poolen av någon slags örn-gås-kalkon som simmade runt och tiggde brödsmulor lite här och var. En jävligt ful fågel, men cool.

Fågel på Rhodos. Kallt och reparationer.

Kunde inte käka några starkare värktabletter i går heller, så det var ingen vidare bra dag. Tog en promenad till grannbyn och kollade in utbudet där, men det var ganska uselt. Såg ett fint citronträd, men det var ett för högt stängsel för att palla några. Det är som om de stänger hela ön på vintrarna, och när säsongen kommer igång igen så restaurerar de allt som blivit slitet och förstört. Det mesta man ser när man åker omkring som turist är hus som antingen är nedgångna, på väg att byggas upp, eller på väg att repareras.

Ekonomin i Grekland har ju inte varit på topp på länge, men jag trodde inte att det skulle märkas så väl på ett ställe som enbart lever på turism. Det finns ingenting på den här lilla ön som känns direkt autentiskt grekiskt – förutom maten. Jag skulle lika gärna kunna vara vid en pool var som helst. Men nu är jag här, så jag tänker njuta av poolen och maten i dag också. Och hoppas att jag kan trycka i mig fler piller utan att biverkningarna tar över…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/kallt-varmt-och-reparationer/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanmaj 1, 2014 kl. 20:36
  • Svara

  Jag tycker den ser ut som en vätte. Kunde den verkligen käka brödsmulor? Bra gjort i så fall.

  1. Den fick inga, folk sjasade bort den! Kanske ska prova med en biff i stallet!

  • Jannamaj 5, 2014 kl. 08:33
  • Svara

  Ser ut som en myskanka, finns i Sverige också. Fula men snälla. =)

  1. Där ser man! Hemskt fula men väldigt roliga att se på! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.