Dags att packa!

Nu ska jag packa! Jag borde ha gjort en lista över saker att ha med till Rhodos, men jag höftar lite och tar med så lite som möjligt. Jag ska trots allt bara vara borta en vecka, och om jag råkar ha glömt något så går det väl att köpa på plats. Lite tjockare kläder att åka i, ett par shorts, en kjol, några linnen och t-shirts, underkläder och ett par sommarklänningar. Ett par sandaler. Solkräm, linsvätska, piller.

Har varit på Apoteket och fixat intyg för de narkotiska preparaten jag måste ha med mig, men det känns ändå lite läskigt att jag inte får packa med mig mer än min normaldos. Jag kommer att ha väldigt mycket mer ont av att sova i en platt säng, och jag kommer att ha mer ont av att resa. Inget snack om saken. Skulle något hända så har jag inte ett enda piller i reserv, och vad gör man då?

Flera olika förpackningar med smärtstillande medicin. Dags att packa.

Nej, jag borde inte oroa mig, jag tänker försöka njuta så mycket det bara går. Jag var tvungen att säga till husläkaren på skarpen i går för att få honom att lyssna på mig, när jag berättade för honom att han hade gjort fel med recepten för medicin igen sist jag var där. Hade han bara kopierat receptet så hade jag fått ta med 4 tabletter (1/2 vid behov), men det är kapslar som inte går att dela. Det har han missat två gånger, trots att jag påpekat det båda gångerna. Dessutom skulle fyra sådana tabletter räcka till flygresan ner och hem, men inte ett dugg mer.

Att det ska vara så jävla svårt att lyssna på mig. Prestige, orkar inte bry sig, för lat för att göra något annat än kopiera vad som står där (trots att det redan blivit fel två gånger) – eller något annat som gör honom till en riktigt dålig husläkare. I sommar ska jag försöka leta reda på en vettig läkare, då kommer jag ha gott om tid. Nu: packa.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/dags-att-packa/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.