Middag och flytt

Vilken dag det var i går! Jag var helt paj efter en stor middag hos farmor dagen innan, så jag sov länge. När jag vaknade var älskaren R i garaget och packade ihop saker till lantstället, och jag hade en väldigt lång startsträcka på morgonen innan jag kom igång och gjorde något. Typ tre timmar. Sen duschade jag och funderade över vad jag skulle packa. Jag skulle ju inte flytta ner, utan bara åka ner på helgerna framöver, så jag tänkte att det räcker med kläder för helgen.

Sagt och gjort, plockade fram det jag behövde. Insåg att dragkedjan på min ryggsäck hade pajat, så den åkte i soporna. Det var en billig reklamryggsäck, så det var ingen stor förlust – dessutom finns det fler på landet. Jag slängde ner några saker i en av Rs alla väskor (han hade typ tio stycken), och sen helt plötsligt var han hemma igen. Och det var tydligen dags att åka på en gång. Jaha.

Det blev nytt rekord i ”få in katt i bur” – ungefär en halv minut för två katter! Jag hade fortfarande inte hunnit äta frukost, trots att klockan var över ett. I och för sig var jag inte hungrig, eftersom det bjöds på massiv middag kvällen innan, men jag stuvade ner några riskakor i handväskan att ha och tugga på om jag blev sugen på vägen.

Katt i bur med papegojor

Framme, uppackning, möttes av en finfin platt födelsedagspresent till tant Klara från ”svärisarna”, släppte ut katterna i deras nya hem och slappade en stund innan vi käkade middag. Min grå katt ville ut och upptäcka världen på en gång medan vi åt, och när vi var färdiga möttes vi av en väldigt hungrig katt som var tre gånger så stor som vanligt, för han hade sett hunden. Läskigt värre. I dag ska R åka och hämta mer saker, sen måste vi handla mat. Kyl och frys är så tomma de kan bli (vi fick tigga ihop frukost), så om vi inte handlar får vi tigga middag i dag igen. I övrigt blir det nog extremt lugnt, i alla fall för min del. Tänker njuta av solen och studera småkryp med katterna. Glad påsk!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/middag-och-flytt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.