Påskägg

I år värpte påskharen fina ägg. Jag fick två stycken (ja, jag är en godisgris)! Ett var normalstort, och ett var… enormt. Ni vet, ett sånt där som alla barn alltid dreglar över, men som de aldrig får. Nu kan jag ju skryta med att ha fått ett dylikt påskägg, kolla in storleken i jämförelse med mitt iPhone-fodral!

Påskägg

Det mindre (normala) var från ”svärisarna”, och det gigantiska var från älskaren R. Det var nog själva grejen med att ge bort ett så stort påskägg som var det roliga, för jag måste erkänna att innehållet inte riktigt var min kopp te. Det var inte många sorter i det som jag gillar, och knappt några jag skulle komma på tanken att köpa själv. Men det var inte poängen, han tänkte inte riktigt så långt när han köpte det, och förhoppningsvis kan han äta upp det själv. Han visste att det var saker jag inte var överdrivet förtjust i, men utbudet i den lokala affären var inte bättre, och det skulle ju fyllas ändå.

Ja, jag är en godisgris, men jag är ganska kräsen. Nougat funkar ju inte, eftersom jag inte tål hasselnötter, och jag skulle inte heller köpa diverse halvkonstiga fruktkolor eller choklad i lösvikt. Det går att äta i nödfall, men inte mer än så. Men det är tanken som räknas, och det fanns ändå en handfull eller två med godsaker som jag tycker riktigt mycket om, och jag älskar att jag för första gången i livet har fått ett påskägg stort som en jävla basketboll!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/paskagg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.