Presenter och partaj!

Partajet i går blev en ganska lågmäld, men väldigt trevlig historia! Förutom jag och älskaren R, var det tio modiga själar som vågade sig hem till mig. Jag hade som sagt gjort det extremt enkelt för mig, med självbetjäning av buffé – plocka ihop din egen pastasallad, lite pizzaslices och valfri dryck. Så himla kul att träffa alla, och det var många som aldrig hade träffats förut. Jag hade inte efterfrågat några presenter, men ändå blev jag överöst av fina saker! Blommor i mängd!

Blommor. Tulpaner och rosor. Presenter!

Fina kort med små härliga och fina ord, det här kortet slog det mesta i kortväg jag fått någon gång – en grön uggla med mjuk kostym!

Kort som ser ut som en uggla. Presenter!

Sen fick jag lite smink och tillbehör, i exakt de färger jag älskar! Till det fick jag även ett litet fat med en supersöt uggla, perfekt för örhängen och lite sånt i badrummet. En av presenterna var skitsnygg men väldigt oväntad – ett armband.

Smink och armband. Presenter.

Jag fick en LP med Chris Beach, som självklart var med på festen. Jäkligt roligt, den åker till lantstället där LP-spelaren står! Sen fick jag en hel massa godsaker, choklad, hemkokt lemon curd, jordgubbar, granatäpplen, bubbel och citronyoghurt av ett par olika sorter (!). Dessutom fick jag ett par lite mer intressanta saker, som förtjänar egna inlägg framöver. Ja just det, nu höll jag på att glömma att berätta vad jag fick av älskaren R. En kaktus. Love you too!

Kaktus. Presenter från älskaren!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/presenter-och-partaj/

2 kommentarer

    • Tofflanapril 14, 2014 kl. 18:52
    • Svara

    Ha ha ha, en kaktus!!! 😛

    1. Jajamen! Jag gillar kaktusar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.