Ramla ner för trapporna

En vacker dag kommer jag att ramla ner för trapporna hemma, i trapphuset. När jag kliver ur hissen är det bara ett vingel eller snedsteg från att jag faktiskt är på väg ner, och likaså ibland när jag är på väg ut ur lägenheten. Det lustiga är att trappan inte ligger rakt fram oavsett om jag kommer hemifrån eller från hissen, men jag är rätt bra på att vingla till och ta snedsteg.

Jag har visserligen klarat mig i mer än tre år hittills, men det känns som om det bara är en tidsfråga. Benen bär inte, det hugger till i ryggen, eller så är jag så trött att jag inte kan gå rakt. Allt det här händer i stort sett varje dag, så förr eller senare dräller jag säkert ner en bit. Det är en spiraltrappa, så jag skulle inte ramla särskilt långt, men ändå – jag har ingen lust att ramla ned för trapporna, som grädde på moset.

Trappa

Det är många som använder trapporna, så min första plan att sätta något som syns bra framför känns inte helt rätt. Typ avspärrningstejp, som polisen använder. Inte för att jag tror att det hade hindrat mig från att ramla ner för trapporna ändå i slutänden, men kanske någon gång. Om det skulle hända mer än en gång, alltså. Och nej, jag planerar verkligen inte att snubbla eller gå snett och ramla ner, men det känns bara osannolikt att jag inte kommer att göra det en vacker dag. Hmm.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/ramla-ner-trapporna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.