En aning problematiskt…

Mjo, vi är i Barcelona! Allt gick ju bra med att komma dit (förutom att det gjorde jävligt ont att resa), men sen blev det lite problematiskt. Kom fram till det fina hotellet som låg väldigt centralt, och när vi skulle checka in så hade vår bokning blivit avbokad på grund av utebliven betalning från bokningsföretaget. Ehh… Det lustiga var att bokningsföretaget inte hade meddelat varken mig eller någon annan om det. Klockan var elva på kvällen, och jag orkade inte gå runt och leta efter ett nytt hotell, så det var bara att slanta för en natt. Vi hade en gigantisk terass på rummet, som låg på högsta våningen, med finfin utsikt. Men det här var lite konstigt…

Exit-skylt. En aning problematiskt.
Exit. Ja, vi kanske inte stannar här. Jag vet inte ens om de har rum lediga för resten av veckan, jag var alldeles för trött och hade för ont för att stå och dividera med någon till hälften på spanska och hälften på engelska. Så vad gör vi nu? Går och äter frukost någonstans – hotellets buffé ingick tydligen inte – checkar ut och letar efter någon annanstans att bo tills det där jäkla företaget löser problemet. Minst sagt problematiskt nu i början, men jag är i alla fall i Barcelona. Bättre hemlös här än i Stockholm…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/en-aning-problematiskt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.