Juice i tjockaste laget

De har grymt god färskpressad juice av apelsin, morot, grapefrukt och en hel massa andra olika saker på hotellets frukostbuffé. Den står på is, är alldeles färsk och helt underbar. Det gäller bara att skaka om lite i tillbringaren med juice innan man häller upp den, annars kan det bli en väldigt trögflytande variant…

Färskpressad juice av apelsin

Visserligen väldigt gott med solmogna apelsiner, men inte så kul att äta juice med sked, hahaha! Helt otroligt vilken skillnad det är på enkla saker som grönsaker och frukter, det smakar helt annorlunda. En tzatziki smakar tzatziki i Sverige också, men en tomat smakar fan ingenting hemma. Oftast inte apelsiner heller, och att köpa färskpressad juice hemma är ju som att köpa avloppsvatten i jämförelse med den juice de serverar här.

Jag önskar att jag var född i ett varmt och härligt medelhavsland. Det passar mig så mycket bättre än kalla, förfärliga Sverige med långa vintrar och smaklösa importfrukter (autokorrekt ville skriva importfruar, och på sätt och vis stämmer väl det också). Men nej, jag är en blek svenne som kan fyra eller fem ord på grekiska, beroende på hur pigg jag är. Ordet som betyder tack har fyra stavelser, kom igen liksom… Nåväl, jag ska dricka mycket juice nu när jag kan. Trögflytande eller ej.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/juice-tjockaste-laget/

2 kommentarer

    • Jilinamaj 3, 2014 kl. 12:21
    • Svara

    Oj det var en tjock juice 😀

  1. Haha ja, svårdrucken!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.