Paella y gelato

Det blev spanskt för min del i går kväll! Älskaren R var sugen på kött, så han valde någon fläskfilé med sås, men jag tog en klassisk paella med kyckling och skaldjur. Den var hur stor som helst, och grymt god! Har inte ätit riktig paella på evigheter, men jag ska försöka göra om det inom en rimlig framtid. Rs portion var väldigt liten, utan några grönsaker och med extremt lite sås – den skymtar i bakgrunden. Win.

Spansk paella med ris, kyckling och skaldjur
På väg hem stannade vi vid en gelateria och köpte glass. Jag älskar riktig gelato och tänker självklart äta glass minst en gång om dagen, så jag utforskar lite skumma smaker också. De hade en variant som smakade Red bull, det lät helt galet. Visst, jag gillar Red bull, men som gelato? Nja. Jag tog en klassisk favorit, citron, och en halvkonstig – Kinderägg. Sjukt gott. Det konstigaste de hade var en knallblå glass med en massa smurfar på, och R sa:

Jag måste äta smurfglassen innan det här är över.”

Jag vet inte vad som skulle vara över, resan kanske. Jag har inte heller någon aning om vad glassen innehöll eller smakade, men eftersom alla andra sorters glass var dekorerade med samma sak som de smakade, så kan jag inte annat än utgå ifrån att den är gjord smurfar. Vi får se om jag lyckas fota den någon dag. Jag är ganska mätt efter gårdagens paella fortfarande, så det blev en lätt frukost bestående av coco pops och kaffe. Nu bär det av ut på äventyr!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/paella-y-gelato/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.