Världens bästa tapet

De har väldens snyggaste tapet på en av väggarna i restaurangen på hotellet. Jag älskar hajar, och det här är en tapet som helt klart slår allt annat vad gäller väggbeklädnader, med hästlängder. Eller hur?

Tapet med hajar

Den är grym! Jag vill ha en vägg med hajar hemma. Den skulle bli fin i vardagsrummet mittemot soffan, eller över mitt datorbord. Den skulle faktiskt vara fin precis var som helst. Hajarna på tapeten är ungefär 30-40 centimeter långa, så det krävs en väldigt stor vägg för att det ska vara en snygg tapet, men där den passar är den skitsnygg.

Jag ska påbörja projekt övertalning hemma för att få älskaren R att gå med på att ha något sånt här hemma (det kommer aldrig någonsin att hända). Det kanske inte blir i lägenheten där vi bor nu, men någon gång ska jag också ha en tapet med hajar. Så det så. Visst är den cool?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/varldens-basta-tapet/

2 kommentarer

  • Martinamaj 14, 2014 kl. 12:57
  • Svara

  Så cool tapet. Jag är på jakt efter en supersnygg tapet till sonen som älskat hajar sedan han var två år, nu är han elva. Då jag tror att hajintresset kommer hålla i sig så kan det ju vara värt att investera i något så här coolt!
  Vart får man tag i den tapeten? Hittar den inte i några webbutiker eller vanliga butiker heller för den delen.
  Hoppas du lyckas övertala sambon 😉

  1. Tyvärr har jag ingen aning om vart den kan tänkas finnas! Bilden är från ett hotell i Grekland, men jag ska leta! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.