Avkoppling i solen

Hade faktiskt en riktigt bra dag i går! Solen blängde på mig, det blåste inte, och det bästa av allt – jag lyckades på något sätt få älskaren R att göra saker som jag ville göra, i stället för att han alltid pysslar med saker och jag känner mig ensam. Avkoppling och trevligheter, liksom. Dessutom spöade jag honom så hårt i Monopol kvällen innan att förlustvrålet borde ha hörts ungefär till Gävle.

Startade förmiddagen långsamt med fika i solen med ”svärmor”, medan R gjorde ett par nödvändiga saker han fått tillåtelse till. Typ klippa gräs. Satt i solen, lyssnade på svängig rock, skrev lite och gjorde planer med fina Fru Hatt. Kaffe. Tramadol. Mjukvarma luddskallar. Sen framåt lunch gjorde vi det jag bestämde – det var dags att gå ner till badberget och ligga där en stund. Bada, prata, bara ha det skönt och koppla av. Det där med avkoppling är inte riktigt Rs grej.

Jag klev i vattnet och försökte dölja det faktum att det var svinkallt, så jag gick ut och doppade mig, gick upp igen och sa att det var skönt. En liten stund senare skulle han kliva i, men han kom bara i med ena foten innan han vände. Det var för kallt för att tvinga i honom… Vinden hade blåst åt fel håll, så det var nog inte mer än 15-16 grader. Men solen stekte på oss, och vi pysslade lite på tomten. När jag skriver så innebär det alltid att han pysslar, och jag går bredvid och pratar och ser på. Hans avkoppling verkar bestå i att göra saker.

Brygga och hav, vy från lantstället

Åkte hem när det blivit svalare på kvällen, och nu är det sista måndagen jag jobbar på mitt älskade jobb. Avskedslunch nummer ett i dag, och nummer två på torsdag, när det är min sista dag. Har saker inplanerade varje dag den här veckan, så jag lider verkligen ingen brist på sysselsättning och saker att distrahera mig med från den tanken. Skönt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/avkoppling-solen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.