Lunch med kollegorna

Sista måndagen på jobbet gick fort. Den flög fram. När det var dags för lunch med kollegorna så gick vi till en lunchrestaurang i närheten, men det var så mycket folk att mer än halva lunchtimmen hade gått när vi fick vår mat. Då kom vår fina chef, som varit på möte och inte kunde följa med på lunchen, och sa att vi kunde ta det lugnt och komma senare.

Jag hade ju avsagt mig alla sorters presenter, för det är ju ändå sjätte eller sjunde gången i räkningen som jag slutar (jag minns faktiskt inte hur många gånger det är), och jag har nästan alltid fått något. Men när vi satt där allihop så fick jag ändå ett fint kort, från de på min avdelning och de övriga som står mig nära. Och förutom en hälsning, så kommer det även ett presentkort på något jag provat och älskar!

Fiskspa

Fiskspa! Urgulligt, jag blev verkligen glad. Undrar var i stan man gör det, men det lär jag snart märka. Jag kommer verkligen att sakna luncherna med kollegorna. Visst jobbar jag på torsdag också, men då ville eventuellt mina volontärer bjuda på lunch. Vi får se. Det känns okej, i alla fall. Jag hoppas att det inte blir någon tårdrypande tillställning, utan mer som ett vanligt hejdå på torsdag. Jag kommer ju och äter lunch igen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/lunch-med-kollegorna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.