Kallt!

I morse ringde väckarklockan så tidigt som fem. Det kändes inte helt okej, men vad gör man inte för att få skjuts en bit på vägen hem. Kom fram alldeles för tidigt till stationen där jag skulle ta en taxi sista biten, och hade tänkt stupa i säng när jag kommit hem. Det var kallt att sitta ute och vänta, ungefär lika många grader som i julas. No joke. Av någon underlig anledning har de inte byggt en enda bänk inne i vänthallen, så det var bara att frysa om jag ville sitta. Varvade med att gå in lite för att slippa blåsten, men stationen verkade inte ens uppvärmd, och dörrarna öppnades ju så gott som hela tiden ändå. Väldigt obehagligt.

Kom i alla fall hem strax efter halv åtta, men inte fasen kunde jag somna. Hade bara tänkt sova ett par timmar, men det gick inte. Sen var jag på besök hos Dr. Feelgood i stan mitt på dagen. Kollade upp ungefär vad jag ska se till att min husläkare gör på måndag, och fick lederna placerade på ungefär rätt ställe igen. Aj. Sen åkte jag hem igen, och försökte sova lite en gång till. Det är ganska kallt inne också, för det verkar inte vara någon uppvärmning mitt i sommaren hos oss – trots att det är lika många grader ute på nätterna som det var i vintras. Ska man verkligen behöva ta fram det tyngre klädartilleriet igen?

Varma strumpor från Heat Holders

Nej, fy fan. Älskaren R kommer också hit och sover i stan i natt, och i morgon kväll möter jag honom på jobbet för att åka till landet igen över helgen. Han ska vara borta, men jag kan lika gärna vara där med katterna och svärisarna. Det ska bli skitväder, men jag ämnar inte ägna mig åt några större grejer. Men jag tror att jag måste gå och lägga mig tidigt i kväll…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/kallt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.