Lite lyckligare

Ahhh, sjukt trött, men lite lyckligare än innan helgen! Hela dagen i går gick jag i någon slags skum dimma efter de grymma konserterna, extremt lite sömn och jobb tidigt på morgonen. Efter jobbet åkte jag till stan och mötte E, käkade, avhandlade konsertkvällen och gick omkring lite och var allmänt nöjda. Hade jag stannat och satt mig utan att prata hade jag förmodligen däckat! Det var vad som hände när vi åkte hem, så han gick och handlade middagen – och lagade den. Jag låg i soffan och gjorde det jag verkar göra bäst nu för tiden. Vegeterade. Hårt.

R kom hem också, och vi käkade en sjukt god köttbit till middag, en kladdkaka till efterrätt, och pratade mer om vår fantastiska kväll innan. Sen tog det liksom stopp, för oss alla. Vi bara satt där och var trötta, småglodde lite på varandra och längtade efter att gå och lägga oss. Det blev med andra ord en ganska tidig kväll, och jag sov jävligt gott i natt.

söt hundvalp som sover på rygg i en soffa, roliga bilder på djur. Lite lyckligare efter helgen.

I morse vaknade jag med kaffe på sängen (!), och självklart spillde jag lite i sängen. Fumlig. Åkte till stan med E, kollade in utbudet av godsaker på Östermalmshallen, käkade en jävligt god lunch bestående av kött, bacon, ost, bröd och pommes frites på Texas Long Horn, glodde på saker och på folk. Och på skor. Det slutade med att E köpte ett par coola skor. Hade en mysig eftermiddag hemma utan att göra så mycket (jag orkade verkligen inte), och nu har han åkt hem. Jag ska inte göra något i kväll, och förutom en sväng till Dr. Feelgood i morgon, så blir det ingenting då heller. Men jag är nöjd, och lite lyckligare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/lite-lyckligare/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.