Sällskap och vobblig käke

Ugh, fortfarande trött, och nu även med en blixtrande huvudvärk. Käken är fortfarande ganska vobblig efter luxationen i går, den brukar bli det ett par dagar efteråt. Mjuk mat eller soppa får stå på menyn. Åkte med R till lantstället efter behandlingen i går, och det är skönt att vara här igen. Har tyvärr inte sällskap av honom i dag, men han kommer hit i kväll. Tror jag. Veckan har verkligen gått hur fort som helst, men jag är tröttare än på länge. Haft saker inplanerade varje dag, sörjer jobbet, extra mycket ont. Sånt som påverkar en hel del.

Katterna håller mig sällskap, de är så nära det bara är möjligt. På mig, i mitt ansikte, i mitt knä, på min mage när jag ligger ner, eller svassandes runt mina fötter när jag går. Väldigt mysigt, och nu slipper jag i alla fall vara ifrån dem mer än någon dag i taget. Det är lite länge med fyra dagar när jag har jobbat, tycker både de och jag. Min svarta blir väldigt asocial när jag inte är i närheten – trots att det finns sällskap – och det kan inte vara så kul för honom heller.

Svart katt ser på när jag äter räkor... Bra sällskap!

Ska hem en sväng på måndag kväll för ett hembesök av en arbetsterapeut på tisdag, men i övrigt är jag ledig. Frilagd. Tillgänglig. Överflödig. Välj själv. Sen blir det midsommar, och prognosen säger 13 grader och regn. Hurra. Kan man bli full och sova i stället? Nej, kanske inte, men som det känns i dag orkar jag inte fira något. Jag kommer att vara där i alla fall. Nu: flytande frukost.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/sallskap-och-vobblig-kake/

2 kommentarer

    • Monajuni 14, 2014 kl. 19:47
    • Svara

    Katter är underbara djur. Jag köpte en ananas igår och när min ena katt upptäckte den så smög han fram och började fräsa åt den! Den såg väl läskig ut, antar jag.

    1. Hahaha! Den kunde ju lika gärna haft ben och varit ett djur!, vilken rolig kisse! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.