Lyfta och lufta

I går var jag alltså hos den gode doktorn, Dr. Feelgood. Förra veckans tid blev inställd, så nu var det ett tag sedan och jag var ordentligt sned. Dessutom fick ryggmusklerna spel i morse när jag lyfte en sak. Det var bråttom, R var stressig och jag tänkte bara hjälpa till. Dålig idé, ryggskott de luxe. Alltid lika roligt, och jag ska ju egentligen inte lyfta något. Men man vill ju i alla fall vara lite normal och göra så gott man kan. Dumt, men det var ju ganska bra timing.

Han försökte lätta upp området kring höften så mycket det gick, men det var en ganska kraftig låsning, och diskarna blev väldigt påverkade av rörelserna han gjorde. Lyckades hålla tillbaka tårarna hela tiden, men på slutet var de nära. Efteåt var jag helt slut. Veterinären ringde så fort jag kommit ut, och berättade att klantkatten hade förhöjt värde av något i sköldkörteln. Hon frågade om han blir hyperaktiv eller börjar äta och dricka mer eller mindre än vanligt i perioder. Nix, han sover som en stock 14 timmar varje natt, och så några tupplurar på dagen, så det var inget de behövde kika närmare på nu. I övrigt var allt bra, förutom att han är deppig över tratten.

Söt grå katt med tratt efter veterinärbesök. Lyfta

Åkte hem en liten stund och vilade i värmen. Försöker vädra och lufta, men det hjälper knappt. Sen kom R till lägenheten efter jobbet och skulle hämta lite saker, och vi åkte tillbaka till lantstället direkt. Alldeles för mycket på en dag, det blir absolut ingenting gjort i dag. Jag har ont överallt – förutom i fotlederna och tårna. Alltid något. Varenda led skaver och skriker efter hjälp, och alla muskler krampar. Jag håller klantkatten sällskap i sängen, tror jag.Ska inte lyfta något. Kanske en simtur, om det blir för varmt. Torsdag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/lyfta-och-lufta/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.