Magnetröntgen och bilder på CD

I morse åkte jag till Globen årets magnetröntgen. En gång om året verkar lagom, med lite tur slipper jag operera mig ännu, men det kändes inte bra att ligga där. Det är egentligen bara vid såna tillfällen jag ligger plant på en hård yta, så det är sällan jag känner hur sned och dålig min rygg faktiskt är. Det gick hyfsat fort i alla fall (20 minuter), så jag överlevde det också. Men det hade varit fint om rullstolen körde hem mig, och dessutom var hissen i huset inte igång. Bra, på ett sånt ställe…

Jag bad om att få bilderna från dagens magnetröntgen samt bilderna på nacken från ett par veckor sedan på en CD-skiva med mig hem. Det bör man alltid göra om man har en rygg som inte liknar något annat än skräp, så att man kan se var det blir sämre, och hur det hela utvecklar sig. Skivan kommer om ett par veckor, när allt är klart. Det var Dr. Feelgood som berättade det för mig, och jag har faktiskt haft användning för bilderna från förra gången. Nya husläkare och sjukgymnaster har ju inte tillgång till sådant, så det är bra att kunna visa upp.

CD-skiva, musik

Hur som, jag var riktigt paj efteråt. Åkte hem och längtade efter min älskade katt, låg i min sköna, ställbara säng och gjorde mest ingenting. Livet har liksom hamnat i paus just nu. I morgon var det tänkt att vi skulle åka på semester, men det blir inte av så länge jag har en sjuk liten luddig älskling. Nä, vi får se hur sommaren blir. Det är lite knackigt nu.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/magnetrontgen-och-bilder-pa-cd/

2 kommentarer

1 ping

  • Pernilla Sofia Carlssonaugusti 20, 2014 kl. 11:00
  • Svara

  Kan du få bildene på CD, det høres ju veldig lurt ut. Slitsom dag, håper det går bra med deg og katten og at du kom deg på litt ferie til slut.

  1. Jodå, det går att köpa med sig en CD med bilderna! 🙂 Vi hann inte komma iväg, men det blev en fin sommar ändå, tack!

  • Året som gått, 2014 -mars 31, 2016 kl. 11:32

  […] fick tvångsmatas. För min egen del blev det förutom sol och bad flera besök hos Dr Feelgood, en magnetröntgen och jag fick en fantastisk specialgjuten handortos av […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.