Ny hundvalp i trakten

En av de boende i området på lantstället skaffade en hundvalp för några veckor sedan. Den såg ut som en teddybjörn när den var ny, men nu ser den ut som en förvuxen kanin med lite plufsiga ögon. Ganska så söt ändå tycker jag, och den är mjuk som få.

Hundvalp jämthund

Förutom de där vassa små sylarna till tänder som en hundvalp har, förstås. Det är en jämthund, eller som jag kallar dem; en always dog. Såklart. Alla hundar här i området är himla mysiga och snälla, men det är klart att valpar alltid är sötast. Och då har vi ju det här monstret på besök ibland, en väldigt trevlig prick trots sitt utseende. Men varför döma någon efter hur man ser ut? Det är ju jävligt onödigt. Hur som, väldigt söt liten grej, det där. Kan tänka mig en eller två.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/ny-hundvalp-trakten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.