Testa restaurang och tvångsmatar

I kväll åker vi till människobyn och testar en av restaurangerna i hamnen. Det brukar alltid vara proppfullt på helgerna och på onsdagar, för då är det någon slags uppvisning av motordrivna fordon och andra saker som inte intresserar mig det allra minsta. Jag har fått för mig att de flesta ställena där är medelmåttiga men väldigt dyra, och menyerna ser inte så roliga ut heller. Men vi måste testa i alla fall.

För mat måste vi ha, och det är skönt att någon gång slippa laga den själv. Visserligen gillar jag att laga mat, men inte 350 dagar om året. Och apropå mat – lille katten har ingen lust alls att äta, men när vi gör en purrito av honom (lindar in honom i en handduk) och sprutar in mat i mungipan så går det bra att svälja. K

öpte någon slags högkalorimat som skulle vara väldigt god, men att testa att äta den naturell var ingen höjdare. Blandar den med laktosfri mjölk och häller röran i en sån där spruta med stor öppning i stället.

Sen är det bara att stoppa pipen i mungipan på honom och trycka in i lagom takt, så att han hinner svälja. Det rinner lite utanför på hakan ibland, när han får för sig att vrida på huvudet, men en ljummen och fuktig trasa fixar det problemet. Det gillar han dessutom, det är lyxigt att bli tvättad av någon annan.

Fyra mål ska det bli i dag, vi har hunnit med tre hittills. Förhoppningsvis kommer magen att vara full för första gången på länge, så att han kanske faktiskt är hungrig i morgon. Annars kör vi likadant då också!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/testa-restaurang-och-tvangsmatar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.