Borta bra men hemma (eller nästan hemma) bäst

Alltså, borta bra men hemma bäst. Jag slocknade som en sten i går kväll när jag gick och lade mig i min sköna, ställbara säng. Ahhh. Det var som om den omslöt mig och jag kunde lägga ner benen utan att någon stack knivar i ryggen och höften på mig. Inte för att E gick upp och gjorde det på nätterna, men någon jävel var det. Jag sov hela natten utan att vakna en enda gång, och det är inte helt vanligt.

Hade mycket att göra på morgonen i dag, saker som har släpat efter lite när jag varit på lantstället och ute och farit runt. Pappersjobb och onlinesaker jag har hand om, i första hand. Betala lite räkningar, förlänga rabatten på mitt telefonabbonemang, och så det sorgliga i att rensa ut alla gamla kvitton och försäkringspapper angående min fina katt som inte finns längre. Usch, jag grät en skvätt. Det är så jäkla tomt utan honom hemma. Jag känner mig ganska tom, och ensam. Det är ingen som ligger och spanar på mig hela tiden.

Min grå katt ligger i hyllan hemma och sover.

Det var i alla fall skönt att R var hemma i går kväll. Han kom till och med och hämtade mig på Arlanda, och nu på kvällen följde jag med honom ner till lantstället igen efter jobbet. Det blir bara ett par dagar, för på torsdag ska jag till en ortoped med fokus på mina axlar. Resultatet av en remiss som skulle till ortopedteknikerna, men läkaren visste inte vad han skulle skriva. Jag vet inte vad jag ska dit och göra, för jag tänker inte operera någon jävla axel nu, men han kanske kan skicka mig vidare. Ja, vi får se. Blir här ett par dagar i alla fall, det är ju nästan som hemma.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/borta-bra-men-hemma-eller-nastan-hemma-bast/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: