Hallå, sommaren?

Vart tog sommaren vägen? Visserligen var juli den mest fantastiska sommarmånaden jag upplevt på många år, men juni sög och en stor del av augusti har också varit riktigt usel! Det har varit skitkallt på lantstället, och stormigt. Det ligger ju precis i närheten av vattnet, så när det blåser (och det gör det ofta) känns det som om det blåser rakt genom sommarstugan. Det är tio grader på morgnarna nu, och det regnar lite nu och då.

Regntunga skyar på lantstället. Svarta moln och mörk sjö, med utsikt mot järnverket i Oxelösund. Vart tog sommaren vägen?

Algerna har ju försvunnit sedan ett tag tillbaka, men det känns ändå som om det inte blir något mer badande i år. Älskaren R har lånat en kanot, för det var en grej jag har haft lust att prova. Om det blir någon mer varm dag som inte är så blåsig kanske vi tar en liten tur – jag har inte tänkt att hamna i vattnet. Men jag går omkring mer dubbla sockor och varma tröjor, så jag vet inte…

Antingen har sommaren varit skit, eller toppen. Det har varvat lite. Hoppas att det blir i alla fall ett par varma veckor till snart, innan det är dags att flytta hem till stan. Det är faktiskt inte så himla kul i stugan när det är skitväder och R jobbar – ännu mindre när jag inte klarar av att göra något på egen hand. Hemma i stan är det betydligt enklare att distrahera mig. Men jag önskar att sommaren kommer tillbaka, om än bara några dagar.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/halla-sommaren/

2 kommentarer

  1. Säger det samma, var tog sommaren vägen! Jag har precis hittat till din blogg och jag gillar verkligen hur du skriver. Ärligt och rakt på sak. Jag delar inte din diagnos men även jag lever varje dag med smärta. Det är givande att läsa om andra som lever i liknande verklighet.

    1. Hej Lotta och tack! Det är ibland en lite bisarr verklighet som låter helknäpp för andra, men för oss som har ont är det på riktigt och det är skönt att vi är flera som förstår varandra! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: