Min blogg fyller 3 år!

I dag fyller min blogg tre år. Tre år av löjliga inlägg, personliga reflektioner, arga och irriterade känslor och diverse observationer. Min blogg ger mig mycket, i form av vänskap och relationer med människor jag aldrig annars hade träffat, och den ger mig rutiner i vardagen. Den får mig att hålla mig lite alert, så att jag inte bara säckar ihop i något slags miserabelt sjukpensionärsliv, och den har öppnat lite dörrar till roliga saker.

Arga Klara slår rullstolen med slagträ. "De odejtbara" på Kanal 5, Mastiff AB som gjort "Mot alla odds", hånar funktionshindrade. Min blogg.

Det är ju ingen kommersiell blogg, så en tonårstjej som visar upp sina outfits och sitt smink varje dag tjänar förmodligen tio gånger så mycket på sitt ”skrivande” (även om det faktiskt inte står något av relevans i bloggen) som jag, även om jag har hundra gånger så många läsare. Men det gör mig ingenting, jag skriver för att väcka någons ögon, lära någon något, och för att orka med mitt eget liv. Det är väldigt personligt ibland, och jag är glad att ni kommer tillbaka och läser mina små texter även när allt bara är skit runt omkring mig. Tusen tack.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/min-blogg-fyller-3-ar/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 24, 2014 kl. 13:53
  • Svara

  Jag läser din blogg med stor behållning, för att du använder den lite grann på samma sätt som jag. Du skriver aldrig tillrättalagt och det gillar jag. Bloggen är ett stöd även i min tillvaro, den ger struktur och jag kan ”tanka ur” där. Mycket av det som jag har skrivit är underlag till min bok/mina böcker. (som jag aldrig får ro att skriva färdigt…)

  Fortsätt skriva, Klara! Och jag är glad att vi lärde känna varandra via bloggarna! I morgon bär det iväg på intervju igen på det där stället där du och jag sågs när jag fick p-böter. Har en kartläsare från Storvreta med mig den här gången, för förra gången körde jag vilse…

  Kram!

  1. Tack snälla! Jag håller alla tummar och tassar jag hittar för dig i morgon, kram!

  • monica schmidtzaugusti 24, 2014 kl. 14:33
  • Svara

  Läser alla dina inlägg. Det ingår numera i mina rutiner. Skrattar och gråter. Snälla fortsätt dela med dig av dina kloka och välskrivna tankar.

  1. Det ska jag göra, tack snälla!

  • Elisabet Nyaugusti 24, 2014 kl. 15:43
  • Svara

  Läser allt du skrivit i 3 år och hoppas få fortsätta med det. Ibland har jag roligt, ibland intressant och ibland blir jag så arg å dina vägnar och undrar hur så många inkompetenta idioter har lyckats få arbete inom vård och arbetsliv. Lycka till framöver.

  1. Tack! Ja, visst undrar man ibland, men det är ett bra tidsfördriv att skriva av sig allt det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.