Väntade på nålar

De hörde aldrig av sig från veterinären i går, så jag antar att han var för krasslig för att kirurgen skulle kunna ta några beslut om vad som ska göras. Och så tar det väl ett tag att få provsvaren också. Jag gick i ändå på nålar hela dagen och väntade, oroade mig, och väntade ännu mer. Sist han låg inne ringde de mellan 11-12 varje dag, så förhoppningsvis gör de så i dag också.

På kvällen plockade R fram våra cyklar, och så tog vi en liten lätt tur till Söder och åt en glass. På väg hem tog vi båten över till Hammarby Sjöstad, det var en trevlig liten cykeltur. Men jag fattar inte hur någon vill bo längs Barnängsbryggan de hade ju sina små uteplatser precis vid gång- och cykelvägen. Som att bo i en uteservering, fy fan. Såg ett par rådjur i skogen på väg hem. Och en padda, jag tvärstannade så att R höll på att sätta tänderna i min sadel. Paddjäveln hann undan innan jag lyckades krångla mig av hojen ändå.

Mountainbike cykel. Frågor kring träning och läkningstid. Veckans plus. Väntade på nålar.

Jag har inte cyklat sedan förra sommaren, så det var verkligen efterlängtat. Men jag behöver en annan cykel, helst en eldriven. Jag orkar inte mycket, och både höft, handleder och knän är helpaj efter en liten lätt tur. Dessutom kommer jag knappt varken av eller på cykeln själv, så jag behöver en riktig tantcykel, men med turbo. Nåja, det var väldigt skönt att åka i nedförsbackarna. Nu: Tillbaka till väntandet, hoppet och oron.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/vantade-pa-nalar/

2 kommentarer

  • Maria on augusti 6, 2014 at 10:38
  • Svara

  Jag köpte en eldriven trehjuling för ca tre år sen, dyr som bara den, men det bästa köp jag gjort, det tog ett tag att vänja sig cykla på den, känns väldigt annorlunda en tvåhjuling, men efter ett tag gick det fint, är toppen då jag bara kan stanna vid korsningar och inte behövas kliva av cykeln, nu är start och stopp inget problem och jag tar mig enkelt fram, är så härligt, nu hoppas jag bara att jag får mitt nya batteri snart.
  Så jag rekommenderar starkt en elcykel, två hjul eller tre hjul 🙂

  Tycker då synd om dig och natten, är så hemskt då pälsbarnen är sjuka.
  Vi miste våran dvärgspets för fyra sedan, han fick njursvikt, väntan att vet skulle ringa var fruktansvärd, hopp och förtvivlan under några dagar, och sorgen då man mister dom, för djuren blir verkligen en i familjen.
  Hoppas det går bra för din fina lilla katt ❤️
  /M

  1. Åh, en trehjuling låter faktiskt väldigt bra, då slipper man balansera och parera hela tiden, och just det där med att stanna är hopplöst! Toppentips, det ska jag kolla på! Tydligen finns det elcykel-motorer man kan själv montera på lite vad som helst, och sambon vill hellre bygga något själv än att köpa färdigt – det kanske går att spara några kronor där. Han ville sätta en på min rulle, men där säger jag stopp… 🙂

   Tack, jag hoppas innerligt att kattskrället får komma hem! Bästa sällskapet, smärtlindringen och avslappnaren jag har!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: