Veckans minus, vecka 32

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan är det verkligen ingen som helst tvekan till vad som får veckans minus. Det är förlusten av min fyrfota pälsbeklädda bästa kompis, som låg med mig i sängen när jag hade ont, som fnattade runt och gjorde roliga saker, och som var mitt sällskap dygnet runt hemma. Jag saknar honom så mycket, och även om jag har en annan pälskompis så gör det inte förlusten mindre.

Söt grå katt, min grå luddskalle ler. Roliga bilder på djur. Förlusten av en fyrbent vän får veckans minus.

Det är inte längre någon här som steppar runt mina fötter hela tiden, det är ingen som står vid kylskåpet och svassar och lyfter på tassarna för att få smaka något, det är ingen som smiter in i min garderob, och det är ingen som purrar bredvid min kudde när jag ska somna.

Det är inte längre någon här som blir bortsjasad från matbordet, ingen som försöker sno smör från frukosten, ingen som ligger på min mage när jag har som ondast, och ingen vars päls blir blöt av tårar när jag är ledsen. Veckans minus går till att förlora en kär vän, oavsett hur många ben den har.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/veckans-minus-vecka-32/

2 kommentarer

    • tofflanaugusti 10, 2014 kl. 20:39
    • Svara

    Kram, Klara!!!

    1. Kram! Det känns bättre i dag. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.