Måste köpa en baddräkt!

Jag kom på att nu när jag ska börja med träning i varmvattenbassäng så måste jag ha en baddräkt! Jag har ingen som passar, men bikinis har jag flera stycken. Det är dock inte riktigt vad jag vill ha på mig när jag tränar, så jag måste försöka hitta en baddräkt ganska snart. Det är väl inte riktigt säsong för badkläder längre, men sportaffärer har oftast någonting året runt ändå.

Den behöver ju inte vara snygg, så länge den passar och inte glider omkring och har sig när jag sprattlar runt i vattnet. Det var nog minst tio år sedan jag köpte en baddräkt senast, och den är död. Sömmar som går upp när man plaskar runt är inte direkt någon höjdare, dessutom har jag för mig att den är en aning för stor. Man vill ju inte att saker ska flyta iväg heller…

Jag har kollat vad som finns på sportkedjorna online, för det är ett måste innan jag ger mig ut i stadsdjungeln. Har hittat många billiga i klädaffärer online som ser riktigt bra ut, men de är ju inte anpassade efter klorerat vatten (inte för att jag vet hur stor skillnad det är) och jag vet inte om jag vågar köpa utan att prova. Skulle vilja nåt enkelt, det känns nästan tryggast.

Ska nog försöka se om de har något sånt här nästa gång jag ger mig ut på stan, och har de inget vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Billigast möjliga som inte gör att jag ser ut som en gammal tant vore fint, och glöm det där med volanger eller sportiga hål över ländryggen. Gärna en mörk färg. Om någon har tips på ställen där jag kan hitta enklaste möjliga men samtidigt väldigt bra baddräkt mottager jag dem tacksamt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/maste-kopa-en-baddrakt/

2 kommentarer

  • Piia-Liisaseptember 28, 2014 kl. 06:50
  • Svara

  Hej!
  Såg att du letade efter baddräkt. Kan rekommendera postorderföretaget Åshild (www.ashild.se) De har kvalitetsprodukter från flera olika tllverkare och brukar ofta ha erbjudanden så man kan köpa riktigt billigt. Senast köpte jag baddräkter från dem – det visade sig vara av märket damella – för 198 kr/st Jag köpte två, av misstag, men de är snygga och passar mig braså att jag fick en extra blev i mitt fall ett lyckat köp! Nu såg jag för en tid sedan att de sålde ut de sista (förmodar jag) för 98 kr/st.Tyvärr kan de ha lite lång leveranstid. Jag brukar inte rekommendera företag, men just detta har jag köpt både bad- och underkläder från och hittills inte varit missnöjd med någon vara. Storlekarna och modellerna har passat mig. Priserna ligger lägre än för samma produkter i detaljhandeln och de har genomgående kvalitetsmärken på det de säljer. Nu är jag ju fyllda 50 och skulle tro at du är många år yngre än mig, men ville ändå tipsa om dem. Jag har vid några tillfällen haft kontakt med kundtjänst och även där blivit mycket trevligt bemött. Därför kan jag rekommendera dem. De har ofta lite olika sortiment på webben och i den tryckta katalogen.. Så vill man handla riktigt billigt så är webbens fyndhörna en bra plats 😉

  Lycka Till, min vän. Jag läser dina inlägg med intresse och glädje och tycker om att de trillar in i min e-postlåda. Och det känns som jag fått en god vän till.
  Kram <3 <3 <3
  //P-L

   • Klaraseptember 28, 2014 kl. 10:03
    Författare
   • Svara

   Jag ska kika! Jag föredrar att handla online när jag vet vad jag ska ha, så att jag slipper trängas med folk. Och många gånger föredrar jag att köpa kläder i affärer som riktar sig till en äldre målgrupp, jag är inte alls intresserad av trånga, slitna jeans och för små toppar med tryck! Nej, jag kör klassiskt elegant i den utsträckning jag kan! 🙂

   Tack för tipset, om de har något som kan passa ska jag ringa och fråga om de hinner få hit den innan torsdag, annars måste jag tyvärr skaffa något på stan.

   Vad roligt att höra att du gillar det jag skriver! Stor kram Piia-Liisa, allt gott till dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.