Skrivaren är död

Ja alltså inte jag. Skrivaren som även är en kopiator och scanner, alltså. Den drog sin sista suck precis när jag skulle börja skriva ut bilagor till mitt överklagande, så det tog stopp. Det blir till att hämta en ny i närmaste elkedja, av billigast och enklaste modell – jag behöver ingen fotoskrivare eller en massa speciella funktioner.

Men min skrivare har varit bra, den har klarat tre överklaganden och en hel del kopiering, och den var gratis. Jag fick den av min kära faster i höstas någon gång, november tror jag att det var, och den har varit lite kärv hela tiden. Har fått mickla in varenda papper för hand och tryckt på knappar mellan varje sida för att fortsätta utskriften, men det har gått.

Skrivare, printer, kopiator

Det kommer nog att kännas helt grymt skönt att slippa göra det med en ny skrivare, och samtidigt sparar jag ju pengar på att köpa en ny jämfört med att gå och skriva ut någon annanstans. Även om det suger att behöva köpa en. Visserligen kan älskaren R skriva ut en del på jobbet, och han har redan kopierat drygt 100 sidor åt mig där, men det är så mycket som jag själv måste kolla så att det blir rätt delar av när jag printar. Jag vill göra det själv. För det handlar inte bara om att ha en skrivare och kopiator vid behov, i mitt fall handlar det om ett mål i kammarrätten som kan avgöra hur de närmsta åren av mitt liv ser ut. Sov gott, lilla skrivare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/skrivaren-ar-dod/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.