Veckans minus, vecka 37

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan går veckans minus till alla som har skräpar ner naturen med valaffischer och plakat på ställen där man inte får annonsera – på elskåp, lyktstolpar och till och med träd. I området där jag bor är det bara Feministiskt initiativ och Vänsterpartiet  som har ägnat sig åt sånt otyg, men jag har sett det från varenda parti runt om på stan. Det är inte okej. Visst, det finns eldsjälar som vill ”hjälpa till” att sprida budskapet, men någon måtta får det fan vara.

Om inte samma personer går och plockar ner skiten i kväll när vallokalerna stänger åtta i kväll eller senast i morgon, så får de fan i mig skämmas. Och jag garanterar att sprida bilder på eländet. Inte fan häftar man väl upp plakat på ett träd med en häftpistol, kära eldsjäl från Feministiskt initiativ som fick för sig att göra det?!

Veckans minus är klart och tydligt och går till alla jävla aktivister som inte kan hålla sig till där man faktiskt får affischera, utan stökar ner och förstör varenda liten gångväg och gata med plakat och affischer som de inte plockar undan sig. Visste ni att en valkampanj kostar varje parti någonstans i närheten av en miljard kronor? Tänk på att det är vi som betalar, och att städningen efter allt detta ingår i det. Så jävla dumt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/09/veckans-minus-vecka-37/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.