Det regnade lite i morse…

Fy fasen vad det regnade i morse! Det verkligen vräkte ner, och jag skulle ju åka till stan, så jag började leta efter ett paraply. Jag såg ett hemma för bara ett par dagar sedan, älskaren R hade det i handen och gick runt och flyttade på prylar. Jag trodde att det låg kvar någonstans hemma. Efter lite letande gav jag upp och skickade ett meddelande och frågade om det fanns någonstans hemma. Nej. Det låg i bilen. Vad gör det för nytta där?!

Han sa att det fanns en regnrock bland hans kläder, så jag provade den. Det regnade verkligen mycket. Den var minst fem storlekar för stor, mörkgrön med företagstryck, och den hade inte ens någon kapuschong. Helt värdelös. Jaha. Förberedde mig på att bli dyngsur när jag skulle ut, satte mig och drack kaffe och fixade lite vid datorn, och sen gjorde jag mig i ordning för att gå. Det regnade fortfarande jäääävligt mycket.

regn, regndroppar på ett fönster. i dag blir det kalas med öppet hus! Regnet kommer. Regnade.

På med höstkappan med luva över huvudet, ut i skiten. Då slutade det nästan, och det kom bara ett lätt duggregn. När jag åkte hem hade till och med solen kommet fram, vilken tur! Jag hade varit absolut genomsur utan paraply eller regnrock om det hade fortsatt spöregna. Nu är ju frågan var alla våra paraplyer är, för jag vet att vi har fler än det som ligger i bilen. Antagligen finns det ett par stycken på lantstället, vad de nu gör där. Ska bara komma ihåg att ta hem dem nästa gång vi är där…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/det-regnade-lite-morse/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.