Köpte nya skor!

Jag köpte de där skorna jag gick och dreglade över när jag köpte mina varma sulor häromdagen! Kom hem och visade upp mina nya skor för älskaren R, och frågade vad han tyckte.

-”Jaha”.
-Ja, men är de snygga eller fula?
-”Varken eller.”
-Nähä, vad får de för betyg då, på en skala mellan 1 och 10?
-”Noll.”
-Noll?! Är de så fula att du avlider?
-”Nej, de är bara helt vanliga skor.

Det var ju det som var lite av poängen med skorna, det är helt vanliga höst-/mild vinter-/vårskor! Hade jag velat ha snygga skor hade jag köpt snygga skor, men jag har redan en massa snygga stövlar och sånt, så det tänker jag inte lägga ut några pengar på. Det jag saknade var ju just ett par enkla kängor eller liknande, eftersom mina nuvarande (som inte heller är mer än ordinära, men tydligen bättre eftersom de har snörning) läcker in vatten när det regnar. Så här ser de ut i alla fall, som små låga boots utan några direkta utsmyckningar.

Svarta boots från Deichmann. Nya skor.

De har väldigt mjuk klack i något gummiliknande material, så jag guppar omkring med bra dämpning och väldigt varma sulor. Lite klack är bra eftersom hållningen förbättras, och dessutom känner jag mig lite snyggare i klack än i platta skor. Dessutom var de så himla mjuka och bekväma att jag inte tror att jag kommer att få några skavsår – och det får jag nästan jämt. En rem till handväskan på axeln kan ge mig skavsår.

Nåja, jag gillar dem i alla fall. Det råder verkligen delade meningar om vad som är snyggt här hemma, men bara för att jävlas tänker jag ha både röd blomma i håret och de här nya skorna på mig när vi går ut och firar vår femårsdag nästa helg. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/kopte-nya-skor/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petteroktober 8, 2014 kl. 21:05
  • Svara

  Hahaha… Vad som är snyggt eller inte skiljer sig ganska radikalt mellan folk. Jag tycker min stil är snygg medan mina polare tycker den är helt efterbliven. Å andra sidan tycker jag vissa saker är så fula att jag undrar varför de över huvud taget finns till försäljning. 😀

  Tyckte inte dina kängor var strykfula. Kanske vanliga och inte direkt utstickande men säkert skitsnygga till en klänning och färglada ben. (Eller svarta).

  Vad har R för stil? Vad tycker han är snyggt och vad tycker du om vad han tycker är snyggt?

  1. Det var inte meningen att de skulle vara något annat än vanliga kängor, och de ska inte sticka ut särskilt mycket heller, bara vara sköna! 🙂

   R och stil, hmm… En del skulle säga att han inte har någon, han har sällan åsikter om vad som är snyggt (om det inte är finkläder från 1900-talets början), men många åsikter om vad som är fult, när jag försöker få honom att köpa något. Han kör i alla fall inte med blå jeans, tack och lov, men det ligger en hel del reklamtröjor i garderoben. Han tycker att det är snyggt med kostym, men åhh vad obekvämt eller åhh för varmt, och så vidare.. :mrgreen:

  • Tatianaoktober 27, 2014 kl. 19:59
  • Svara

  Men alltså…det är exakt sådana som jag har fast vinrööa .Har vi bra smak eller ? 🙂

  1. Haha! Väldigt bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.