Mina muskler fungerar i dag!

Aj, mina stackars muskler! Jag var på massage hos Dr. Feelgoods assistent i går, och det är en sådan stark hatkärlek till behandlingen. Det gör ont. Ibland rinner tårarna, och det är bara helt vanlig massage. När musklerna får jobba flera hundra procent mer dygnet runt än hos någon som är frisk, då blir det problem. Mina muskler är visserligen starka, men det är ju för att de är på helspänn hela tiden så att inget hoppar ur led.

Den stackars assistenten får använda både knogar och armbågar för att försöka lösa upp de värsta knutorna, och oftast lyckas hon. Jag är oerhört öm en dag efteråt, men sen kan jag faktiskt röra på armarna och nacken utan större problem. I två-tre dagar. Att jag är rekommenderad att gå på massage två gånger i veckan för att ha ett drägligt liv är alltså inte särskilt konstigt, men betänk att det kostar runt 500 kronor varje gång – när det inte är för att jag är ett välgörenhetsfall som resten av samhället och landstingets vård skiter fullständigt i.

Pengar, mynt

I dag är mina muskler lite ömma, men väldigt mjuka. Hon gör ett fantastiskt jobb. ”Tyvärr” ska jag ju åka och träna i dag, så jag antar att de kommer att ha låst sig helt om ett par dagar igen. Men träningen är bra, och nödvändig. Eftersom jag är starkare på ena sidan i vissa kroppsdelar (man kompenserar för en hel del när armen inte funkar eller när man har kroniskt ryggskott och dessutom diskbråck) så skulle det säkert bli bättre om jag lyckas jämna ut styrkan lite. För stark är jag. På mer än ett sätt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/mina-muskler-fungerar-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: