Mys i stugan och ny krönika

Det var sjukt mysigt att komma ner till lantstället i går! Stugan var uppvärmd, vi hade lagt in mysiga värmande mattor (det är alltid mattfritt på somrarna när vi går in och ut hela tiden och katterna – numera katten – smutsar ner), allt var rent och nybäddat och vi blev bjudna på en god middag när vi kom fram. Jag var visserligen väldigt trött efter resan, så det blev en lugn och skön kväll. Men det varade inte så länge, för R trodde att jag var sur och då var det inte så kul längre. Men det gick över.

Vädret ser väl inte särskilt lovande ut, men om jag lyckas hålla mig inne i stugan under den tiden allt regn ska falla ner så tänker jag inte klaga. R har en del saker planerade, något med bilen han måste fixa, och säkert många andra smågrejer också. Jobbet tar liksom aldrig slut när man har en krokig sommarstuga och en skruttig bil, men med lite tur hinner vi med något kul också medan det är ljust ute. Vad? Mer än att det gäller fisk säger jag inte. Det får ni säkert se sen, om vi lyckas. Om jag inte bara åker hem i stället.

Solnedgång vid lantstället, vy över hav och brygga

Förresten vill jag passa på att tipsa om att jag numera skriver krönikor för Camile.se, på månadsbasis. Det är en modesajt, och min första krönika publicerades i går, och ni som känner till mig vet självklart att jag inte vanligtvis skriver om skönhet och mode, men det jag bidrar med bryter av lite från det eviga köpandet och får förhoppningsvis en och annan att lyfta på ett ögonbryn. Eller två.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/mys-stugan-och-ny-kronika/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.