Ut och fiska!

I går gick jag och älskaren R ut för att fiska! Vi har ju vattnet precis nedanför husknuten, och där finns både sälar, gädda, ål, strömming och tydligen lite större saker också. Jag fick brottas rejält med den här rackaren, men efter 40 minuter lyckades jag äntligen dra upp den – en stor haj. Den fick knappt plats i håven, men som tur är så är jag så stark i armarna att jag i alla fall orkade hålla upp den och posera med fångsten efter att vi dödat den.

Arga Klara, fiska. Fick en haj på kroken.Okej då, det kanske inte var hela sanningen. Vi gick inte ens ner till vattnet för att fiska, bara för att ta lite roliga bilder. Hajen är dock helt riktig, jag fick den i julklapp för några år sedan – den kommer från Ikea. 120 centimeter polyester, till och med jag orkar bära den. Det här var något vi har planerat hela sommaren, men det har alltid fallit i glömska eller så har det varit något viktigare i vägen.

Den här helgen hade jag, eller vi, i alla fall verkligen ingenting annat för oss, så när det det var uppehåll kilade vi ner med utrustningen i högsta hugg och snabbade oss på. Det var skitkallt ute, och den lilla stunden vi gjorde det här var min enda utomhustid på hela dagen i går. Det är roligt att fiska, jag tar gärna båten eller kanoten ut en sommardag när det inte är så blåsigt, och sätter mig och kastar eller metar någonstans. Jag lär aldrig ha sådan här fiskelycka igen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/ut-och-fiska/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.