Ställde in planerna i går

Det var tänkt att vi skulle ta oss ut på stan en sväng i går, men ingen av oss hade egentligen något ärende dit, så om vi hade åkt hade det bara varit för sakens skull. Druckit dyrt kaffe någonstans och sett lite folk, men på något sätt kändes det inte alls lockande. Det var kallt, mulet och regnet droppade konstant ner, så vi ställde in planerna och stannade hemma. Det fanns ändå saker som behövdes göras, som att tvätta, köra en diskmaskin, åka och handla, och andra sådana roliga saker.

Vi brukar handla på söndagkvällar, men i går var vi tidigare ute än vanligt. Klockan var ändå närmare fem, men jävlar vad mycket folk det var! Hädanefter tänker jag aldrig följa med när R åker och handlar före klockan sju. De andra planerna skötte R om, dessutom hann han med att gå till gymmet och slappa en hel del. Jag var orörlig den största delen av dagen, och var ganska nöjd med att inte göra ett dugg.

Handla, storhandla. Planerna gick i stöpet. Tecknad kundvagn.

Fick lust att möblera om lite här hemma (läs: se på när R ställer möbler där jag säger), men det är så trångt och så mycket möbler redan att det är helt omöjligt. Det stör mig som sjutton, vi behöver verkligen något större ställe att bo på, men vi har inte direkt råd att köpa ett hus heller. En större lägenhet i samma område vore fint, men den måste ju antingen redan vara, eller bli, handikappanpassad. Den vi har nu är perfekt på så sätt, med ett stort badrum och tvättstuga där inne, och öppen planlösning. Men 20-30 kvadratmeter till hade ju inte skadat… Ja, de planerna ligger på is ett tag till också skulle jag tro. Hej, bostadsbubbla.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/stallde-planerna-gar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: